Aναζήτησηψωναρά γιατί έχω μπλογκ..

ηλικία: σε ηλικία αναζήτησης ιδανικών, νέων ιδέων κτλ(και κει πάντα θα μείνω, έτσι θέλω να νικήσω το χρόνο! (1. διαδίδεται ότι όταν κπ είναι μικρός ψάχνειπερισσότερο, αναζητά,προσπαθεί να ερμηνεύσει τα πάντα κτλ ενώ όσο μεγαλώνει υποστηρίζει την δική νοοτροπία, ιδέες, φιλοσοφία χωρίς τόσο να ψάχνει και να αναθεωρεί 2. όσο πιο πολλές ασχολίες έχεις τόσο πιο γρήγορα περνάει η ώρα.. ο μήνας, ο χρόνος άρα θεωρείς ότι έχεις ζήσει λίγο καιρο και νιώθεις ακόμα μικρός (χιχι!)   αξιοποιώντας τον χρόνο σου , “αγνοείς” έτσι την υπαρξή του! & ελπίζω ποτέ να μην απογοητευτώ να το κάνω.. γιατί κυρίως θα προδώσω τις ιδέες μου, εμένα…) 22/1/82

μόνιμη κατοικία: στο κόσμο μου!!στην οπτασία μου!!! Αττική

ειδικότητα: κοινωνιολόγος (άρα “τρελή”, τα άλλα παρατσούκλια των κοινωνιολόγων δεν ισχύουν είναι κακές φήμες..)

απεχθάνομαι περισσότερο όταν παύω να έχω εμπιστοσύνη στον άλλον..

και μετά το ψέμα..

με εκνευρίζει: η ατάκα ότι οι γυναίκες είναι ανταγωνίστριες και δεν είναι φίλες όπως οι άνδρες μεταξύ τους… ζούμε σε φαλοκρατική κοινωνία.. κάποια θέματα είναι κοινωνικά υπερ των ανδρών… άρα δεν συγκρίνονται με τους ίδιους όρους..

φανατική υποστηρίκτρια της τελευταίας στιγμής τουλάχιστον στην προσωπικής μου ζωή (αν και πολλές φορές “αναγκάζομαι” να συμμορφωθώ στους ρυθμούς της εποχής που το κάθε λεπτό έχει σημασία..)

Advertisements


Καλή μου Optasia, θέλω να σου στείλω ένα message, μα δεν ξέρω το e-mail σου. Θα μου το πεις, ή είναι απόρρητο;optasia says:

συγνώμη αλλα δεν θα ήθελα να δημοσιοποιήσω το εμαιλ μου!

μπορείς να μου το γράψεις εδώ… από ότι είδες δεν έχω βάλει moderation στα σχόλια που μου κάνουν (και ελπίζω να μην μου αλλάξεις γνώμη σ’ αυτό!)

το πολύ πολύ να σου διαγράψω το μήνυμα..!>Ήθελα να σου στείλω ένα ποίημα από το μπλογκ του Νίκου Περάκη, που μόλις το διάβασα σε θυμήθηκα.(Αν θυμάμαι καλά, έχει τίτλο “Οπτασία”). Αν το διάβαζες κι εσύ θα καταλάβαινες γιατί. Ήθελα να σ’το στείλω σε συνημένο, με εικόνες κτλ. κτλ., αλλιώς δν έχει τόση αξία. Αλλα ένιγουυέι…

Αν θες μπες στο http://www.perakis.pblogs.gr (είναι το μοναδικό μπλογκ, που με ελκύει τόσο πολύ, ώστε να το διαβάζω κάθε μέρα και να μη το χορταίνω. Ο Περάκης γράφει τόσο καλά, ώστε να θεωρώ τον εαυτό μου ανάξιο για να του γράψω ένα κόμεντ.)

Υ.Γ:
Αν δεν ανοίξει η συγκεκριμένη σελίδα, δοκίμασε το: http://perakis.pblogs.gr/file.html

>Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις ρίξει καμιά ματιά στο καινούριο ταπεινό μου μπλογκάκι… Αν θες, κάνε μου τη χάρη να γράψεις κανένα κόμεντ, γιατί άκρα του τάφου σιωπή στο μπλογκ μου βασιλεύει…To oti eisai pswnara to kseroume! Eimai sth douleia k variemai kai ginetai ths pornhs!
Filakia!optasia says:

ένα μονο θα σου πω έφυγα και αφησα πίσω μου συντρίμια!!!(πλάκα κάνω)

κάτι πήρε το αφτάκι μου για το τι γίνεται!

φιλάκιαLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

et cetera
%d bloggers like this: