Aναζήτηση











{March 12, 2008}   Είμαστε ότι τρώμε…

Τα Ε100 μέχρι Ε400 που προστίθονται στις τροφές, σύμφωνα με την εκπομπη 11/3/2008 το κουτι της πανδώρας στον alpha, δεν είναι τόσο αθώες.. Καταρχήν είναι χημικές ουσίες που προστίθονται για την καλύτερη εμφάνιση των προϊόντων.. πιο κόκκινα κρέατα, πιο πρασινα/κοκκινα λαχανικά.. κτλ χωρίς ομως να εξασφαλίζεται και η υγεία του καταναλωτή παράλληλα!!!

κρέας.. μάζα κρέατος όχι οργανισμος.. πχ τα κοτοπουλα έχουν πολυ μικρά ποδια και κεφάλια και μεγάλο στήθος.. πάυει να θεωρείται οργανισμός αλλά συσσώρευση κυττάρων-κρέατος..

τοξίνες που εκρηγνονται λόγω των συνθηκών που εκτρέφονται τα ζώα.. και καταλήγουν στο πιάτο μας

εμπλουτισμενα προϊοντα απλά μαρκετινγκ.. δεν προσφέρουν τίποτα! άλλωστε ο οργανισμός μας (συμφωνα με έρευνα που ειπωθηκε στην εκπομπή) δεν μπορεί να λάβει περισσότερο πχ σίδηρο από αυτό που μπορεί να μας δώσει το φυσικό προϊον! αυτό ισχύει για όλα και στα γαλακτομικά (για αβέστιο, λιγότερα λιπαρά κτλ)

μεταλλαγμένα προϊοντα.. όταν ο άνθρωπος επεμβαίνει στο γενετικό υλικό της τρόφης μας δημιουργεί (και κάλα ) τα επιθυμητά προϊόντα οποιαδήποτε γεύση, οποιοδήποτε σχήμα κτλ… γινόμαστε πειραματόζωα.. γονίδια ζώου με φυτα δημητριακα- συνηθές μεταλλαγμενο προϊον

φυτοφάρμακα- αλλόγιστη χρήση.. μετάλλασει το φυσικό πρότυπο του άνδρα συμφωνα με συνέδριο που ειπωθηκε!

βενζοϊκό νάτριο… επίσης επικίνδυνο καρκινογόνο

συντηριτικά στα αναπτυξικά.. επίσης επικίνδυνο καρκινογόνες ουσίες

τι μπορούμε να κάνουμε;

να προτιμούμε τα λαχανικά που δεν φαίνονται καλά.. το συνηθισμένο

τα ψάρια, όταν κόβουμε και βλέπουμε να σχηματίζονται κάποια χρώματα όπως μερικές φορες στο ζαμπόν.. αυτό σημαίνει ότι έχει πολλά συντηριτικά

δεν ξέρω πόσοι θα τύχει να το διαβάσουν αυτό το κείμενο αλλά εγώ που άκουσα την εκπομπή με περισσότερες λεπτομέριες από αυτά που έγραψα ήδη ανακατεύομαι.. Πλέον τα 3/4 του πληθυσμού δεν γνωρίζει πως μυρίζει μια ντομάτα (χωρίς συντηριτικά ή χωρίς να είναι μεταλλαγμένη)

τέλος ειπώθηκε το εξής..

ζητήθηκε από παιδιά του δημοτικού να ζωγραφίσουν ένα μοσχάρι. Τα περισσότερα ζωγράφισαν μπριζόλα…

κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους περισσότερους μας..

Advertisements


Elessaar says:

ζητήθηκε από παιδιά του δημοτικού να ζωγραφίσουν ένα μοσχάρι. Τα περισσότερα ζωγράφισαν μπριζόλα…

Pali kal pou de zwgrafisan kanena asxeto* me tosa metallagmena…

*tsimpouria, araxnes, mentesedes, prionokordeles, manitarosoupes klp



optasia says:

hellooo Elessaar!

μην το γελάς καθόλου!!! σε λίγο καιρό δεν υφίστανται πραγματικά γευστικές διαφορές μεταξυ ψαριού κρέατος και λαχανικών.. οπότε αν ζητηθεί σε παιδάκια να τα ζωγραφίσουν θα σχεδίαζουν στην καλύτερη περίπτωση κονσέρβες ή σακουλάκια κατάψυξης και η μόνη διαφορά στα σχεδιά τους θα είναι ο τίτλος της ζωγραφιας που θα ξεχωρίζει το ψάρι στο σχέδιο!!! ή ετικέτα στην κονσερβα…

αν και πιστεύω ότι θα αρχίσει και ο ανθρώπινος οργανισμός να αντιδράει ή να μεταλλάσσετε.. ή μήπως ήδη έχει αρχίσει..
θα δείξει στο μέλλον



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

et cetera
%d bloggers like this: