Aναζήτηση{May 18, 2008}   ΄Ολοι οι δρόμοι οδηγούν…

σε δίαιτα…

καλοκαίριασε άλλωστε και παντού ακούω οτι ξαφνικά γραφτήκαν σε γυμναστήριο ή κυρίως ότι ακουλουθούν συγκεκριμένη διατροφή για να χάσουν κανα 5-10 κιλα..

εγώ λοιπόν γιατι να αποτελέσω εξαίρεση.. βέβαια “δεν το έχω ανάγκη” απλά η ζυγαρία μου χάλασε και με δειχνει λίγα κιλα παραπάνω!!! Αποκλείεται να φταίνε οι κρέπες σοκολάτα με μπισκότο που τρωω τελευταία 11 το βράδυ.. μια χαρά ώρα είναι άλλωστε.. Επίσης δεν φταίω αν στην δουλειά γιορτάζουν, έχουν γενέθλια και πάντα φέρνουν παγωτίνια ή άλλα ωραία γλυκά…! Δεν μπορώ να προσβάλω και να μην δοκιμάσω!!!!!!!!!!Είναι μεγάλη αγένεια!!!

πέρυσι το καλοκαίρι ζήτημα ήταν να είχα φάει 3-4 παγωτα.. και φέτος ζήτημα να έχω φάει 3-4 μαζί με το ψυγείο των παγώτων!!!!

Γιατί το κάνω θέμα;.. εφόσον είναι μια από τις συνηθισμένες γλυκιές αδυναμίες/αμαρτίες των περισσότερων..! 

Πρόσφατα είδα στην εκπομπή του Πρεντετέρη (εαν θυμάμαι καλά) ένα αφιέρωμα στα πρότυπα των γυναικών!

Ένα θέλω μόνο να δηλώσω.. ότι πολλοί κατακρίνουν την καταναλωτική συμπεριφορά αλλά κανένας δεν ξεφεύγει..

ακόμα και ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορταζ κατέκρινε το γυναικείο πρότυπο (αυτό της λεπτής και αγέραστης γυναίκας) άλλα σχολίασε αρνητικά μια κοπέλα που φόραγε λίγο κοντό μπλουζάκι και φαινόταν η κοιλιά της.. και δεν ήταν τόσο τραγικό το θέαμα αλλα το παρουσίαζε σαν να είναι, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι κοπέλες σαν αυτή επιλέγει ρούχα που δεν τους ταιριάζουν…!!Στυλίστες υπάρχουν πολλοί…

όταν έχουμε συνηθίσει τα συγκεκριμένα πρότυπα που αγγίζουν το τέλειο πως μετά να δεχθούμε κάτι λιγότερο από αυτό, όχι μόνο στο εαυτό μας αλλα και για τους γύρω μας!

Δηλαδή το σκεφτόμαστε, προβληματιζόμαστε για λίγο και άλλαζουμε ριζική συμπεριφορά.. έτσι απλά;

πάυουν να μας ελκύουν τα καλλίγραμμα σώματα και μας αρέσουν αυτά με 20 κιλά παραπάνω?

μας αρέσουν όντως αυτές/αυτοί που δεν ακολουθούν την μόδα.. τι ρόλο παίζει ο ρουχισμός; κρίνουμε τον άλλον από αυτο και μόνο; (Αν βλέπαμε έναν/μια 20αρα με τα ρούχα του παππου/γιαγιά μας.. ή με ρούχα που φοράγαν στο Μεσσαίωνα..!) 

εν ολίγοις πόσο έχουμε συμβάλλει εμείς για αυτό που γίνεται σήμερα…! Πολύ εύκολα μπορούμε να κατακρίνουμε τις Αμερικανίδες μανάδες που δίνουν ως δώρο ενηλικιώσης στις κόρες τους τα χρήματα για εμπλουτισμό του στήθους τους, αλλα μην απορίσουμε αν σε μερικά χρόνια έρθει και στην Ελλάδα αυτό..!

Advertisements


Αν δεν έχει η γυναίκα πιασίματα τι να το κάνεις. Πάτε όλες και γίνεστε σκελετούλες και μετά σας τρέχουν στη Στεφανίδου προς παραδειγματισμό. ΟΚ, δεν είπα να είστε και μπετονιέρες αλλά με μέτρο ό,τι κι αν κάνετε! Η καθεμιά -ακόμα κι η μπετονιέρα- έχει τη δική της χάρη!optasia says:

@gi gaga..
πες τα, πες τα!

αν και γω ήδη έχω αρχίσει την κλασσίκη δίαιτα της… πάπιας!!!!! χιχιLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

et cetera
%d bloggers like this: