Aναζήτηση{December 30, 2008}   Είστε μόνες.. έχετε φτάσει κοντά στα 30 και αναρωτιέστε…

[Επειδή παρεξηγήθηκα να διευκρινήσω ότι αυτό το κείμενο είναι λίγο ειρωνικό και θήγει δύο σοβαρα προβλήματα

1. την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα όπου εμφανίζεται ως τροχοπέδι “την συμπεριφόρα” της  σύγχρονης Ελληνίδας

2. το καθεστώς στην Κίνα.. που έχει σαν αποτέλεσμα να υπερτερούν οι αντρές κατα 30.000.000]

Δεν θα κάνω την γνωστή ανάλυση των αιτιών που η σημερινή ελληνίδα είναι ή καταλήγει μόνη .. απλά θα παραθέσω περιληπτικά κάποιες ιδέες (δυστυχώς δεν θυμάμαι τις πηγές αλλά μπορεί να τις βρω και να τις προσθέσω αργότερα!)

Συνήθως οι ελληνίδες τα φτιάχνουν με έναν που τους κάνει τα χατήρια και στο τέλος τον χωρίζουν γιατί είναι  ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ

Μετά  προσπαθούν με κάποιον  που είτε τις καταπιέζει είτε βιώνουν μια ψυχοφθόρα σχέση μαζί του για τον έναν ή τον άλλον λόγο και “αναγκάζονται”  να τον διώξουν..

και μετά ο γυναικολόγος τους χτυπάει το κουδούνι του κινδύνου.. “πότε θα γίνετε μάνες?” δεν είναι εύκολο για γυναίκες άνω των 32..

γιατι έγραψα αυτό το θέμα Χριστουγεννιάτικα;

Γιατί βρήκα την λύση

Διάβασα σε ένα άρθρο οτι λόγω της “κοινωνικής πολιτικής” που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η Κίνα έχει 30.000.000 περισσότερους άντρες από ότι οι γυναίκες

Εμείς είμαστε γύρω στα 12.000.000 (αν και δεν γνωρίζω σήμερα τον ακριβή αριθμό μπορεί να χει παει και 15 εκατομμυρια! αλλά οι γυναίκες που έχουν απογοητευτεί με τους άντρες των πάτριων εδαφών είναι στην καλύτερη περίπτωση 4ψηφιο αριθμό!!) οπότε υπάρχει και το δικαίωμα της επιλογής… Μπορώ να πω ότι μπορεί να αναπτυχθεί ένας είδος αντρικού χαρεμιού!!!!άνετα σύμφωνα με τα μαθηματικά μου…!! δεν είναι καθόλου κακή ιδέα!  (πιστεύω ότι είμαι μέσα στο κλίμα της εποχής που βιώνουμε)

Επίσης προτείνω να μην μείνετε στην Κίνα.. ε τώρα έκανα τόσο κόπο να το σκεφτώ… να κάνετε και σεις τόσο κόπο.. να ταξιδέψετε στην Κίνα για γαμπρό  να τον βρείτε να τον εμπειστευτείτε και να κάνετε το λάθος να μείνετε εκεί μόνιμα…..!! να θέλετε να γεννήσετε δεύτερο παιδί και να μην μπορείτε… γιατί τα παιδιά είναι χαρά οπότε θα σας απαγορεύουν “να πολλαπλασιάζετε την χαρα σας”!!

Καλή Χρονιά και ελπίζω την επόμενη φορά που θα τύχει να αναφερθώ στο θέμα να έχει αυξηθεί το ποσοστό γεννήσεων!!!! Άντε να δούμε και κανένα παιδάκι γιατί αν περιμένω από φίλες μου ή από τον αδερφό μου….!!!(Ευτυχώς που δεν με διαβάζουν!!)

Advertisements


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!
Τι κάθεστε και σκάτε δεν έχω καταλάβει ακόμα. Όλες οι ηλικίες έχουν τη μαγεία τους. Μη κοιτάτε που εγώ είμαι ακόμα 18 (στο μυαλό), κρατιέμαι καλά γιατί κάνω σεξ, γυμναστική και -για του λόγου το αληθές- τρώω μόνο ΕΙΔΗ ΥΓΕΙΙΝΗΣ!
Καλή χρονιά να έχουμε!optasia says:

χαχα!!!!!!! Να σου ευχηθώ να κανεισ παιδακι??????????θα μπορεις να επικοινωνείς κιολας, μιας και θα σαι κοντα στην ηλικία του, άλλα προς θεού μην του δώσεις ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ να φάει….

ναι δεν αντιλέγω την έχουν.. την ομορφιά τους με έναν κινέζο δίπλα τους..(εε 30.000.000 όποια αναζητήσει δεν θα βρεί τον σύντροφο της ζωής της..)

Περιμένω να δω και άλλα δημογραφικά ντοκουμέντα… κάτι μου λέει ότι οι έγχρωμοι της Αφρικής θα αποτελέσουν άλλη μια διέξοδο!! κάτι είχα ακούσει παλιότερα για κάποια χώρα ότι οι άντρες ψάχνουν νύφες από το δυτικό κόσμο.. βέβαια αυτές δεν ήταν καλές περιπτώσεις γιατι χώριζαν παντρεμένες γυναίκες…

Λύσεις υπάρχουν…Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

et cetera
%d bloggers like this: