Aναζήτηση{January 15, 2010}   Καταπολέμηση της ηλικίας…

Δεν γίνεται να καταπολεμήσεις την ηλικία γιατί ο χρόνος τρέχει.. στην καλύτερη των περιπτώσεων το απολαμβάνεις στην χειρότερη.. αγχώνεσαι.. (υπάρχουν και πιο χειρότερες εκδοχές άλλα ας είμαστε και λίγο αισιόδοξοι!!) με αφορμή αυτό ας πούμε μια ιστοριούλα (έτσι να αισθανθούμε λίγο πιο δημιουργικοί και να νιώσουμε ότι απολαμβάνουμε και λίγο διαφορετικά τον χρόνο που τρέχει!)

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα κουταβάκι που ζούσε στην γαβδούπολη. Υπήρχαν πολλά σκυλάκια και κουταβάκια. Ήταν όπως όλες οι συνηθισμένες πόλεις.. υπήρχαν και “σκύλες” αλλά και Σκύλες (με σίγμα κεφαλαίο), αρσενικά και θηλυκά είτε καλά είτε πονηρά. Το κουτάβι-πρωταγωνιστής της ιστοριούλας μας είναι ένα ήσυχο μεν κουτάβι άλλα ανεπαρκή. Γιατί παρόλο που η οικογένεια του ήταν από τα κουταβιο-πρότυπα, στην κοινωνία των κουταβιών, το κουταβι fatwi (έτσι λεγόταν) ένιωθε ότι δεν άνηκε στον κόσμο αυτό, ένιωθε ότι ή έπρεπε να φύγει ή να αλλάξει το κόσμο. Οι γαβοκουβέντες του ήταν μετρημένες δεν μίλαγε απο πολύ μικρό σε κανενάν.. Στην αρχή οι γαβοδογονείς του νόμιζαν ότι είχε κάποια διανοητική στέρηση ή άλλη ανικανότητα για αυτό τον πήγαν στο διάσημο γαβογιατρό dr House (ναι η έμπνευση του ονόματος προέρχεται από την γνωστή αμερικάνικη σειρά).

Ο dr House έψαχνε για αρκετούς μήνες. Το πρώτο μήνα ο dr House διέγνώσε δυσλεξία λόγω του ότι άργησε να γαβδομιλήσει, μετά στο γαβδοσχολείο δεν μίλαγε πολύ, δυσκολευόταν να ορθογαβμιλησει να γαβδοαντιληφθεί την αλληλουχία γαβδοπράξεων ή γαβδογεγονότων. Όμως δεν κράτησε πολύ η περηφάνια του γαβδογιατρού γιατί μετά από κάμποσο καιρό ο fatwi απεδιδε περισσότερο σε όλα εκτός τώρα από την γαβδογυμναστική. Ο γαβδογιατρός όταν έμαθε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην γαβδογυμναστική και νιώθοντας μειονεκτικά γιατί δεν είχε σκεφτεί να του κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να δει αν έχει την πιο σπάνια γαβδοασθένεια ΓΑΚ (ΓαβδοΑσθένεια με Καθυστέρηση) διότι ενώ γενιούνται κανονικά μετά από λίγο καιρό αρχίζει ένα – ένα λειτουργικό όργανο να αδρανεί..

Τον καλεί λοιπόν ο γαβδογιατρός τον fatwi για να κάνει τις βασικές γαβδοεξετάσεις. Του πέρναν το γαβδοαίμα για δύο μέρες, τον βάλαν να πηδήξει φράχτες, να κατεβοκατεβαίνει σκάλες, να τρέχει με ρυθμό jogging μετά πιο γρήγορα, να κάνει κουτσό, να πιάνει γαβδοξυλάκια στον αέρα και μετά από δύο μήνες ο γαβδογιατρός συμπεραίνει (αφού έχει τρελάνει τους γαβδοσυνεργάτες του με πιθανές ερμηνείες των εξετάσεων του fatwi) ότι δεν πάσχει από αυτήν την σπάνια αρρώστια, και ότι πιθανόν να είναι περαστικό..

Όντως μετά από λίγους μήνες η επίδοση του Fatwi στην γαβδογυμναστική ήταν εξαίσια. Όμως ο Fatwi άρχισε πάλι να έχει προβλήματα επικοινωνίας, δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι του έλεγαν.. με συνέπεια οι γονείς του να τρέξουν πάλι στον διάσημο γαβδογιατρό. Με το που τους είδε ο γαβδογιατρός άρχισε να κυνηγάει την ουρά του, όλοι οι συνεργάτες του πιστέψαν ότι ήρθε η ώρα για ευθανασία… άλλα ευτυχώς για εκείνον συνήλθε γρήγορα..και είπε στους γονεις του μικρού Fatwi να τους επισκεφθεί την επόμενη βδομάδα για να προλάβει να προετοιμαστεί γαβδοψυχολογικά! Οι γονείς τρόμαξαν για λίγο άλλα μετά λόγω των γαβδοπαρεμβάσεων των γαβδοσυγγενών τους και των γαβδογειτόνων ηρέμισαν και περιμέναν την επόμενη βδομάδα

Την επόμενη βδομάδα ο γαβδογιατρός αποφάσισε να δει μόνο τους γαβδογονείς. Θεώρησε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό αφού δεν του έχει τύχει μέχρι τώρα γαβδοασθένεια-πεταλουδίτσα που τώρα είναι εδώ στο χέρι και μετά εκεί στο πόδι και ξανά μετά τα ίδια..! οι γονείς τον αμφισβήτησαν θίχτηκαν γιατί δεν τους είχε ξαναπροσβάλει έτσι κανένας γαβδογνωστός τους άλλα δέχτηκαν για το γαβδοκαλό του γιου τους fatwi.

Αφού για διάστημα 2 μηνών εξέταζε τους γονείς χωρίς αποτέλεσμα τους είπε να ξαναφέρουν τον γαβδογίο τους για να το ξαναεξετάσει. Εκείνη την περίοδο μάλιστα ο dr House  θα υποδεχόταν στο γαβδονοσοκομείο την γαβδοκόρη την Blee, που είχε σπουδάσει την πρωτοεμφανιζόμενη για την εποχή επιστήμη ιατροπληροφορική!!

συνεχίζεται

Advertisements


Elf77 says:

ποιος ηρθε?searchingsl says:

ante geia.. aporw pws to gaboeides Elf77PD says:

dρ House και ξερο ψωμιLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

et cetera
%d bloggers like this: